Pronađite nekretninu svojih snova!

O nama

Proagent d.o.o je tvrtka koja teži kvalitetnom i dugoročnom poslovanju, a naš profesionalni pristup garancija je za sigurnost naših klijenata i za uspješno obavljanje poslova na obostrano zadovoljstvo. S radom smo započeli 2003. godine kao obrt, da bi 2005. osnovali tvrtku PROAGENT. Naša glavna djelatnost je posredovanje u prodaji nekretnina na području Istre, ali i drugih krajeva Hrvatske pri čemu surađujemo sa više ovlašenih agencija iz zemlje i inozemstva.

Agencija PROAGENT upisana je registar posrednika pod registarskim brojem 9/2008 te radimo u skladu sa zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Naš agent je školovan prema programu stručnog osposobljavanja posrednika nekretninama Hrvatske gospodarske komore i prema raznim poslovnim edukacijama u zemlji i inozemstvu. Želja nam je da naši klijenti dobiju što bolje usluge prilikom kupoprodaje nekretnina te stoga nudimo kompletne usluge vezane za prodaju ili kupnju nekretnina kao i za uređenje, izgradnju i iznajmljivanje.

Poslujemo isključivo sa provjerenim dokumentima i sklopljenim ugovorom o posredovanju, te nam se naši potencijalni kupci i prodavatelji mogu obratiti s punim povjerenjem.

NOVASOL kao vodeća turistička agencija u Europi specijalizirana za privatni smještaj, potpisala je sa našom agencijom ugovor o poslovnoj suradnji.  Potpisom ugovora, agencija PROAGENT dobila je status NOVASOL partnera i prepoznata kao poželjan partner jedne velike i ugledne međunarodne turističke tvrtke kao što je NOVASOL. Sadašnji i budući iznajmljivači mogu u uredu PROAGENT-a dobiti sve informacije ukoliko se žele baviti iznajmljivanjem turističkog smještaja.

Cilj

Cilj nam je bio postati tzv. ONE-STOP SHOP agencija, za one koji znaju što znači dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu. To smo postigli tako da smo okupili dokazane stručnjake iz raznih područja koji na najbolji mogući način rješavaju sve vaše zahtjeve.

Prodaja nekretnine za nas predstavlja samo početak suradnje, jer u nama možete naći pouzdanog partnera za svu brigu oko vaše nekretnine.

Cilj smo postigli, a kao dokaz tomu su uspješno završeni projekti obnove starih i dotrajalih nekretnina koje sada imaju popuno novi izgled i komfor kakav se danas traži.

Apartman Field ****

Apartman Bastion ****

Apartman Isobel ****

Kuća Stari Hrast ****

Vizija

Životni ritam ne dozvoljava previše lutanja u pronalaženju rješenja za pojedini problem. Zato mi nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu. Jedan od ciljeva je skraćivanje vremena od početne ideje do njene realizacije. Mi vam u tome pomažemo i želimo da nas vidite kao svog partnera u poslu.

Rekli su o nama

“Kad smo kupovali našu kuću u Istri, uvjerili smo se da je PROAGENT profesionalno i efikasno obavio posao u svakom smislu poslovne transakcije. Zahvaljujući njihovom prijateljskom i znalačkom pristupu, tokom cijelog procesa kupnje kuće bili smo bezbrižni i sigurni. Svakako bi njihove usluge preporučili drugima.” ALISON T., Velika Britanija

“Agencija Proagent je izvanredno poslovno i korektno obavila posao oko kupnje našeg stana, što je danas rijetkost pogotovo u poslovanju s nekretninama. Cijelo vrijeme su  nepristrano štitili interese oba partnera, tako da ni u jednom trenutku nisam bio doveden u sumnju, naprotiv. Bitno je naglasiti da na posao nisu gledali kao na jednokratni interes, već smo ostali u dobru i kasnije, što potvrđuje afinitet za pozitivan kontakt s ljudima.“ DENI T., Hrvatska

"Agencija Proagent  mi je bila od velike pomoći u traženju moje stare kamene istarske kuće iz snova. S obzirom da su stručnjaci na području još neotkrivenom strancima,  pokazali su nam veoma interesantne nekretnine po jako dobrim cijenama. Kad sam uz pomoć Proagenta pronašao kuću iz snova,  pokazali su se stvarno od goleme pomoći kroz cjelokupni proces kupnje. Pogotovo kako ja nisam bio u mogućnosti biti u Istri sve to vrijeme, oni su se za sve pobrinuli koliko god su mogli. Sada sam jako sretan sa mojom kućom i  svaki put kada sam u Istri obavezno dođem do mojih novih prijatelja iz Proagenta. HUBERT v.E.K. Nizozemska